fredag 28 januari 2011

Majas fantastiska fisk

Titta! Bilder på Majas regnbåge!

Torka av fisken, skär skåror i skinnet så att smakerna kan träng in. Salt, peppar, olja, citron, lime, koriander. Massera in lite. Mer citron, smör, charlottenlök, koriander och sockerärtor. Gör paket. Ugn på runt 200 grader.

In i ugnen samtidigt som du sätter på riset. Blir klart samtidigt.

Maja lägger upp ingredienserna i knytet snyggt, men det spelar inte så stor roll när man väl gör knytet.

Lite klurigt att äta. Sara hade redan ätit och skulle spara hälften av sin fisk till Jonatan, men så blev det så gott att hon åt upp allt.

Mitt hår författar koncentrerat ett sms.

Inte mycket mat kvar. Vi åt till och med upp kinderna (fast inte ögonen). Sara sa "ewwww..." när Maja åt sin fisks kinder, följt av "alltså, jag tycker typ inget är äckligt. Det där var bara en reflex."