fredag 30 juli 2010

Någonstans i Connecticut, 27 juli 2010

Bristen på wifi gör saknaden större. Vi åkte till Atlantic City, gick på ett casino. Som internetcafé. Fast med skrynkliga gamlingar istället för finniga yngligar. Lättlurade och giriga, hemskt att se.

Passerade genom New Jersey Turn Pike (känt från Sopranos och Being John Malcovitch). Förstoppning. Förföljde en bil i flera mil. xdKände mig som en agent. Höll mig flera bilar bakom. Han körde av motorvägen. Försökte nog ta en genväg. Jag fortsatte på motorvägen men ökade hastigheten och var ikapp efter någon kilometer.

Sen blev det tråkigt.

Nu är vi i Connecticut. På ett motell som Norman Bates hade gillat. Ringklocka för att bli insläpt till kontoret, kvinna bakom skottsäker ruta, pengar i en lucka, nycklar ur en annan. Svårt att råna motellpersonalen. Lättare att råna gästerna.

Vi har ätit på Diners. Fått för mycket mat. Alltid för mycket mat. Även för mig. "You wanna wrap that up?" - Fuck no! Jag förlorar nästan aptiten när tallriken med så groteskt mycket mat ställs framför mig. Trots att det ibland är riktigt gott.

Det är lite svalare nu. Skönt. Jag och Stella åt twinkies. Stella fick sockershock. Jag tänkte på Zombie Land och därför (och ta inte det här på fel sätt) på dig.

Imorgon åker vi till Rhode Island. Hittar förhoppningsvis internet där.